ΑΡΧΙΚΗ > ΕΤΑΙΡΙΑ > ΠΡΟΦΙΛΜοντέρνες λύσεις για το Σπίτι, την Επιχείρηση , το Ξενοδοχείο, το Cafe-Bar, το Σκάφος.
Υφάσματα σε πολλά χρώματα, σχέδια, και υλικά ιδανικά για το σπίτι και την επιχείρηση. Ειδικές κατασκευές με design/σχέδιο, ρόλλερ, κουρτίνες, επαγγελματικός εξοπλισμός
HOTEL, RESTAURANT, CAFE, BAR
HOTEL
HOTEL
HOTEL
HOTEL
HOTEL
HOTEL
HOTEL
HOTEL
bootstrap slider


Η Modern House με συνεχή παρουσία στο χώρο του Interior Accessorize τα τελευταία 20 χρόνια καλύπτει τις διακοσμητικές ανάγκες του χώρου σας με μοναδικά & εξειδικευμένα υφάσματα για καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες,  κρεβάτια, κουρτίνες, ξαπλώστρες, στρώματα, indoor, outdoor, airbnb ολωκληρωμένα πακέτα σετ, τραπεζομάντηλα επαγγελματικής και οικιακής χρήσης,  αντοχής, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, στα μέτρα που χρειάζεστε.

Στοχεύοντας στους απαιτητικούς καταναλωτές, διαθέτουμε πλούσια γκάμα προϊόντων και ικανό stock για καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Η δυναμική παρουσία  μας τα τελευταία χρόνια στους ξενοδοχειακούς χώρους, η μεγάλη ανάπτυξη με το airbnb καθώς και στους χώρους επαγγελματικού εξοπλισμού εστιατορίων, cafe-bar, αλλά και σκαφών, μας οδήγησε σταδιακά στην ανάπτυξη  ανάλογων Collections με μοναδικά σχέδια και χρωματισμούς γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις του εμπορικού χώρου και σε ειδικές τιμές.

SHARE THIS PAGE!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακροπόλεως 88,
Νέα Σμύρνη, 17234
Τηλέφωνο : 210 - 970-4820

info@mhcontract.gr

©2019 mhcontract.gr - All Rights Reserved